KontaktKontakt

KIELKISMAKU.PL

Informacje o stronieInformacje o stronie
WspółpracaWspółpraca

JAK HODOWAĆ ...

Porady i instrukcjePorady i instrukcje
Szukaj ...Szukaj ...

PRZEPISY THERMOMIX

Wyszukaj przepis ...Wyszukaj przepis ...

KIEŁKI (jak hodować)

AmarantusAmarantus
BrokułBrokuł
BurakBurak
CebulaCebula
EndywiaEndywia
Fasola adzukiFasola adzuki
Fasola mungFasola mung
GrochGroch
GrykaGryka
KapustaKapusta
Koniczyna czerwonaKoniczyna czerwona
Koper włoskiKoper włoski
KozieradkaKozieradka
Lucerna (Alfalfa)Lucerna (Alfalfa)
RukolaRukola
Rzeżucha (Pieprzyca)Rzeżucha (Pieprzyca)
OrkiszOrkisz
PszenicaPszenica
RzodkiewkaRzodkiewka
Rzodkiew japońska - DAIKONRzodkiew japońska - DAIKON
SłonecznikSłonecznik
SoczewicaSoczewica
SojaSoja
SzpinakSzpinak

INFORMACJE

Inne artykułyInne artykuły

LINKI

PartnerzyPartnerzy
Czy wiesz, że ...
Żurawina i jabłko -
spożywane razem - mają dużo większy potencjał antyoksydacyjny, niż zjadane osobno.

Podobnie z cytryną i szpinakiem. Zawarta w cytrynie witamina C znacznie zwiększa przyswajanie żelaza zawartego w szpinaku.


Zobacz też:



W serwisie znajdziesz:


- informacje o kiełkach,
- informacje o hodowli kiełków,
- przepisy z udziałem kiełków,
- przepisy na Thermomix,
- porady i artykuły pośrednio lub bezpośrednio związane z tematyką portalu


Rozgość się!
Jeżeli masz jakieś spostrzeżenia, pomysły, propozycje, uwagi co można by dodać, ulepszyć - napisz do nas na mail.

KIELKISMAKU.PL
e-mail: kielki@smaku.pl




Portal ma charakter hobbystyczno - edukacyjno - informacyjny i jego zamiarem nie jest służyć jako poradnik medyczny.

Informacje, sugestie i rady zamieszczone w naszym portalu nie mogą zastępować osobistych wizyt i konsultacji z lekarzem.

Dyskusje, treści, wątki zdrowotne w Portalu mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo
powinno być skonsultowane podczas osobistej wizyty u specjalisty.

Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów zamieszczonych na portalu wskazane, oczywiście z podaniem źródła (pełnego linku).



Nazwa serwisu, jego koncepcja, wygląd graficzny, oprogramowanie oraz baza treści i zdjęć podlegają ochronie prawnej zgodnie z prawem autorskim.





Osoby, które czytały ten artykuł przeglądały też:


Jego wysokość czekoladowo-cukiniowyChlebki do żurkuKlasyczne brownie z orzechami

Zobacz sekrety i diety

Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.

>>> Powrót do wyszukiwania