Zakropiłem Maryśkę ... sami zobaczcie jak wyszło
Zakropiłem Maryśkę ... sami zobaczcie jak wyszło




Przepyszne ciasto deserowe, które z powodzeniem może być torcikiem imprezowym. Polecam, delikatne kawowo-kakaowe biszkopty, wilgotne, aksamitny krem z nutą migdałową a w środku orzechowo-bezowa wspaniałość. Ciasto zwieńczone polewą czekoladową z nutą miodu i chrupiącym orzechem w roli dekoracji. Torcik rozpływa się w ustach - idealny do kawki. Zadowoli nawet najwybredniejszych smakoszy.
Przeczytaj przepis






Chcesz być informowana/y o nowych artykułach?
zostaw nam kontakt << Dołącz do nas TUTAJ >>









Inne artykuły - ( 7 )

Pigwa - niedoceniany owoc z mojego ogródkaCo jeść i pić zimą, by się rozgrzaćMusli na zdrowieKiełki rzodkiewki

Ciasteczka bankietowe Domowy serek a'la ricotta z pesto Pierogi z serem ricotta (na słodko) Wielkanocna rolada schabowa

Codzienne wyjazdy Holandia Belgia Niemcy


Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów