Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę
Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę




Na wiosenne nowalijki trzeba jeszcze jakiś czas poczekać. Warto więc skupić się na czymś co nam ten czas umili.
Przyznam się, że skusiła mnie prostota wykonania tego ciasta. Z drugiej strony nieziemski smak połączonych pomarańczy z migdałami. Doskonała kompozycja smakowa i idealny zestaw do kawki. Zapraszam - częstujcie się!
Przeczytaj przepis










Inne artykuły - ( 6 )

Kiełki hodowane w woreczkach...Czy kiełki wszystkich roślin nadają się do spożycia? Kiełkowanie prostsze niż myślisz...Czy z tej mąki będzie chleb?

Wytrawne ciasteczka jajeczne z łososiem i chrzanową pianką Ciasto milionera, Millionaire shortbread, Carmel slice Majonez domowy Bułeczki z pieczarkami i suszonymi pomidorami

Codzienne wyjazdy Holandia Belgia Niemcy


Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów