Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę
Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę




Na wiosenne nowalijki trzeba jeszcze jakiś czas poczekać. Warto więc skupić się na czymś co nam ten czas umili.
Przyznam się, że skusiła mnie prostota wykonania tego ciasta. Z drugiej strony nieziemski smak połączonych pomarańczy z migdałami. Doskonała kompozycja smakowa i idealny zestaw do kawki. Zapraszam - częstujcie się!
Przeczytaj przepis






Chcesz być informowana/y o nowych artykułach?
zostaw nam kontakt << Dołącz do nas TUTAJ >>









Inne artykuły - ( 1 )

Jak ugotować soczewicę - bez wcześniejszego namaczaniaOlejki w kuchniZdrowie za grosz, czyli własna hodowla kiełkówKiełki soczewicy czerwonej

Domowy serek a'la ricotta Pierniczki Digestive, Graham crackers Chleb weselny (Thermomix)

Codzienne wyjazdy Holandia Belgia Niemcy


Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów