Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę
Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę




Na wiosenne nowalijki trzeba jeszcze jakiś czas poczekać. Warto więc skupić się na czymś co nam ten czas umili.
Przyznam się, że skusiła mnie prostota wykonania tego ciasta. Z drugiej strony nieziemski smak połączonych pomarańczy z migdałami. Doskonała kompozycja smakowa i idealny zestaw do kawki. Zapraszam - częstujcie się!
Przeczytaj przepis










Inne artykuły - ( 1 )

Makowców magiczny czas...Świątecznych dekoracji czas ...

Osoby, które czytały ten artykuł przeglądały też:

Tortilla - pełnoziarnistaToskański makaron PICI Chlebki indyjskie NAANMakowiec świąteczny

Codzienne wyjazdy Holandia

Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.

>>> Powrót do wyszukiwania przepisów