Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę
Hiszpańskie ciasto na stole i już czujemy wiosnę




Na wiosenne nowalijki trzeba jeszcze jaki¶ czas poczekać. Warto więc skupić się na czym¶ co nam ten czas umili.
Przyznam się, że skusiła mnie prostota wykonania tego ciasta. Z drugiej strony nieziemski smak poł±czonych pomarańczy z migdałami. Doskonała kompozycja smakowa i idealny zestaw do kawki. Zapraszam - częstujcie się!
Przeczytaj przepis






Chcesz być informowana/y o nowych artykułach?
zostaw nam kontakt << Doł±cz do nas TUTAJ >>









Inne artykuły - ( 7 )

Kiełki rzodkiewkiMusli na zdrowieCo je¶ć i pić zim±, by się rozgrzaćPigwa - niedoceniany owoc z mojego ogródka

Koktajl z jarmużem i kiełkami Masło klarowane z Thermomix Klasyczne brownie z orzechami Pasztet wałecki - pasztet babci Uli

Codzienne wyjazdy Holandia


Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będ± Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów