Żurawina i jabłko -
spożywane razem - mają dużo większy potencjał antyoksydacyjny, niż zjadane osobno.

Podobnie z cytryną i szpinakiem. Zawarta w cytrynie witamina C znacznie zwiększa przyswajanie żelaza zawartego w szpinaku.




Chcesz być informowana/y o nowych artykułach?
<< Dołącz do nas TUTAJ >>








kielkismaku.pl

Inne artykuły - ( 1 )

Kiełkowanie prostsze niż myślisz...Antygrypina - cudowna mikstura na przeziębienieJesienny temat - GRZYBY  (1)Zdrowie za grosz, czyli własna hodowla kiełków

Domowy serek a'la ricotta Bezowe ciasteczka z kremem z granatami Moje ulubione pączki Chlebek ziołowy

rzeczy odnowa


Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów