Żurawina i jabłko -
spożywane razem - mają dużo większy potencjał antyoksydacyjny, niż zjadane osobno.

Podobnie z cytryną i szpinakiem. Zawarta w cytrynie witamina C znacznie zwiększa przyswajanie żelaza zawartego w szpinaku.







kielkismaku.pl

Inne artykuły - ( 3 )

Wszyscy o śliwkach wiedzą dużoPoprawianie natury, czyli o domowej uprawie roślinŚwiątecznych dekoracji czas ...Szlachetne obżarstwo, czyli jak Święty Marcin zasłużył się łasuchom

Osoby, które czytały ten artykuł przeglądały też:

Karpatka doskonała (Thermomix)Inny pleśniakPijana zakonnica (przepis na Thermomix)Koreczki focaccia

rzeczy odnowa

Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.

>>> Powrót do wyszukiwania przepisów