Zakropiłem Maryśkę ... sami zobaczcie jak wyszło
Zakropiłem Maryśkę ... sami zobaczcie jak wyszło


Przepyszne ciasto deserowe, które z powodzeniem może być torcikiem imprezowym. Polecam, delikatne kawowo-kakaowe biszkopty, wilgotne, aksamitny krem z nutą migdałową a w środku orzechowo-bezowa wspaniałość. Ciasto zwieńczone polewą czekoladową z nutą miodu i chrupiącym orzechem w roli dekoracji. Torcik rozpływa się w ustach - idealny do kawki. Zadowoli nawet najwybredniejszych smakoszy.
Przeczytaj przepis






Chcesz być informowana/y o nowych artykułach?
<< Dołącz do nas TUTAJ >>









Inne artykuły - ( 2 )

Kiełki cebuliKtóre kiełki najłatwiej jest wyhodować, a które mogą sprawiać kłopoty początkujacym?Czy Ty też masz już kamień do wypiekania pizzy?Zbuduj wiosenne wibracje na Twoim talerzu!

Surówka grillowa Tarta z płatków owsianych z owocami z kompotu Paszteciki Błyskawica - sernik bez sera z brzoskwiniami

Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów