Składniki
|
Przygotowanie w Thermomix
1) Wszystkie składniki umieść w suchym naczyniu miksującym. (10 sek. | obr. 6).
2) Przesypać do miseczki, szczelnie zamknąć i umieścić w lodówce lub wykorzystać bezpośrednio w przepisie gdzie jest wymagana.
Ważne, jeżeli przechowujesz ją w lodówce, zadbaj by była szczelnie zamknięta - tłuszcze bardzo łatwo absorbują zapachy obce. Średnio będzie smakowało ciasto z kruszonką o zapachu kiełbaski :)
Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów