Składniki |
Przygotowanie:
1) Do naczynia miksującego wrzucić cebulę przekrojoną na pół. Rozdrobnić. ( 3 sek. | obr. 5 ).
2) Kopystką zgarnąć cebulę ze ścianek naczynia miksującego. Dodać pozostałe składniki i miksować na jednolitą masę. ( ok. 15 sek. | obr. 6 ).
3) Pastę przełożyć do miseczki i przechowywać w lodówce. Świetny dodatek do kanapek, zakąsek, krakersów.
Świetnie sprawdzi się na imprezowym stole. Smacznego!
Autor tej strony udostępnia przepisy za darmo. Korzystaj więc z nich do woli.
Jeżeli udostępniasz przepis z tej strony podaj jej adres ( www.kielkismaku.pl ) - to zupełne minimum jakie możesz zrobić, aby pokazać, że szanujesz pracę innych.
Jeżeli serwis jest dla Ciebie pomocny poleć go innym - będą Ci wdzięczni.
--- Powrót do wyszukiwania przepisów