Strona startowaStrona startowa
KontaktKontakt

KIELKISMAKU.PL

Polityka prywatnościPolityka prywatności
WspółpracaWspółpraca
Informacje o stronieInformacje o stronie

JAK HODOWAĆ ...

Porady i instrukcjePorady i instrukcje
Szukaj ...Szukaj ...

PRZEPISY THERMOMIX

Wyszukaj przepis ...Wyszukaj przepis ...

KIEŁKI (jak hodować)

AmarantusAmarantus
BrokułBrokuł
BurakBurak
CebulaCebula
EndywiaEndywia
Fasola adzukiFasola adzuki
Fasola mungFasola mung
GrochGroch
GrykaGryka
KapustaKapusta
Koniczyna czerwonaKoniczyna czerwona
Koper włoskiKoper włoski
KozieradkaKozieradka
Lucerna (Alfalfa)Lucerna (Alfalfa)
RukolaRukola
Rzeżucha (Pieprzyca)Rzeżucha (Pieprzyca)
OrkiszOrkisz
PszenicaPszenica
RzodkiewkaRzodkiewka
Rzodkiew japońska - DAIKONRzodkiew japońska - DAIKON
SłonecznikSłonecznik
SoczewicaSoczewica
SojaSoja
SzpinakSzpinak

INFORMACJE

Inne artykułyInne artykuły

LINKI

PartnerzyPartnerzy
Czy wiesz, że ...
Zielona herbata i temperatura zaparzania.
Pamiętaj! Najbardziej istotnym elementem podczas parzenia zielonej herbaty jest temperatura wody - nie możesz jej dopuścić do wrzenia. Ta delikatna herbata, inaczej niż czarna, wymaga niższej temperatury. Jeśli woda będzie zbyt gorąca jej słodkawy smak zamieni się w gorycz. Idealna temperatura wody do parzenia zdrowej i smacznej zielonej herbaty powinna zawierać się w przedziale 60-85 st. Celsjusza.
Zobacz też:


Wyszukaj przepisu na naszej stronie:

Wpisz wyszukiwane słowo lub wybierz zdjęcie:

Wyszukaj lub skorzystaj z gotowych zapytań
Ciasto do kawy | Smakołyki na pikniki | Bułki | Pierogi | Pokaż najczęściej polecane | Przepisy Thermomix

Arepa | © kielkismaku.pl Bułki z kiełków pszenicy | kielkismaku.pl Urocze bułeczki na sezon gillowy | kielkismaku.pl Różane drożdżówki | kielkismaku.pl Obwarzanki krakowskie (wersja wałecka) | kielkismaku.pl Bułeczki z pieczarkami i suszonymi pomidorami | kielkismaku.pl Niezły kwiatek na śniadanie - stokrotka | kielkismaku.pl Bułeczki z ziemniakami | kielkismaku.pl Chałka - czarująca słodka buła | kielkismaku.pl

Redakcja poleca:
Czy Ty też masz już kamień do wypiekania pizzy?

Czy Ty też masz już kamień do wypiekania pizzy? Teraz zapewne zastanawiasz się jak go używać i czyścić ...
Kto raz spróbował pizzy wypiekanej na kamieniu nie wróci już nigdy do wypiekania na blaszkach. To zupełnie inna klasa wypiekania. Warto zainwestować w dobry kamień do pizzy, którego pokochasz za to, że idealnie piecze Ci pizzę, pięknie dopieka chleb czy bułki.
Poniżej podpowiemy Ci jak najlepiej zadbać o kamień do wypiekania pizzy, chlebów i bułeczek. Dobrze jest wiedzieć jak o niego zadbać w końcu to nasz kuchenny pomocnik.
Na dobrą opinię nie zasługuje się ot tak...  »» czytaj więcej



Bułeczki hamburgerowe | kielkismaku.pl Wieniec z bułeczek pszennych | kielkismaku.pl Jesienne bułeczki drożdżowe z sezonowymi owocami | kielkismaku.pl Koreczki focaccia | kielkismaku.pl Bułeczki różyczki | kielkismaku.pl Drożdżówki z makiem | kielkismaku.pl